Particulier

Verzekeren is vaak een noodzakelijk kwaad. Het is verstandig om bepaalde risico’s te verzekeren maar leuk is anders. Soms veel uitzoek werk en dan nog is het de vraag of het wel de juiste combinatie is.

Als Multimediair nemen wij dat zoeken voor u uit handen. Krijgt u dan de goedkoopste verzekeringen? Of juist de best passende? Naar dat laatste streven wij. Prijs is niet onbelangrijk, maar een passende oplossing is beter. Uiteindelijk verzekert u zich om bepaalde risico’s af te dekken. Uiteraard staan we u ook bij als er toch een keer een schade is. Zeker bij discussies wel of geen dekking. Of helpen bij het verhalen van schades die door een derde zijn veroorzaakt.

Het bemiddelen bij verzekeringen en het helpen bij schades is maar een beperkt onderdeel van de dingen die we doen. Verzekeringen zijn vaak statisch, maar dat is uw leven in het algemeen niet. Behoeftes kunnen veranderen. Van een huurhuis naar een koopwoning. Of naar een andere koopwoning. Of nog heel anders, uw vermogen zit in de ‘bakstenen’. Hoe kunt u daar toch iets mee zonder gelijk te moeten verhuizen?

Bij dit soort vragen kunnen wij u ook helpen. Natuurlijk kunt u ook gewoon contact met ons opnemen en uw situatie en vragen met ons bespreken. We zijn u graag van dienst!

Wijziging doorgeven Particulier

Veld leegmaken